Werken aan de beste versie van jezelf

Sta jij ’s ochtends al op met een hoofd vol gedachten? Ben jij aan het einde van de werkdag uitgeblust? Wil jij ’s ochtends vol energie de dag beginnen en de beste versie van jezelf zijn? En aan het eind van de werkdag nog net zoveel energie over hebben?

Veerkracht speelt hier een belangrijke rol in. Weten wat energie kost en wat energie geeft? We checken geregeld of de batterij van onze telefoon goed is opgeladen. Maar hoe zit het met onze eigen batterij? Hoe vaak checken we ons energieniveau en hoe zorgen we dat we tijdig opladen? Of wachten we tot ons lichaam duidelijk signalen geeft waar we niet meer om heen kunnen?

In deze training leer je welke simpele stappen je dagelijks kunt zetten om te werken aan veerkracht. Je leert hoe je je eigen batterij kunt opladen en hoe om te gaan en te herstellen van lastige en uitdagende situaties. Zo kan jij in veranderde omstandigheden in harmonie blijven en de juiste ow behouden, het beste uit jezelf blijven halen en energieverlies voorkomen. Het zijn eenvoudige tools en technieken die je dagelijks kunt gebruiken en overal toepassen. Zo bereik je dat je jouw doelen realiseert met meer gemak en plezier.

Wat kun je verwachten?

Samen werken we aan het vergroten van je veerkracht en energie door:

  • samen realistische maar wel duidelijke persoonlijke doelen te stellen
  • het aanleren en toepassen van eenvoudige technieken in het dagelijks leven
  • je inzicht te geven in wat je stress geeft en je daar ook bewust van te worden
  • inzicht te krijgen in je emoties en de relatie tussen emoties en stress
  • samen te kijken welke patronen of gewoonten jou niet (meer) dienen en jou te helpen deze te doorbreken

Wat kan deze training jou opleveren?

  • Meer kalmte en rust in het hoofd
  • Meer energie gedurende de dag Beter kunnen schakelen in stressvolle situaties
  • Effectiever reageren in lastige situaties Grip op je emoties, waardoor je meer in je kracht staat Betere focus en concentratie
  • Eenvoudiger verbinding maken met anderen, waardoor de samenwerking

Het programma

Het programma bestaat uit 7 coachsessies. Tijdens de sessies leer je wetenschappelijk onderbouwde en bewezen HeartMath technieken. Je ontvangt een werkboek en opdrachten waarmee je aan de slag kan. Met de app en sensor die je ontvangt voor op je smartphone kun je oefenen en ervaren wat stress voor effect heeft op je fysiologie. Voorafgaand en na afloop van de training vul je een vragenlijst in waarmee je een beeld krijgt van je welbevinden op dat moment. Deze vragenlijsten maken inzichtelijk wat de training heeft opgeleverd.

Als gelicenseerd HeartMath Coach maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde programma van HeartMath.

Locatie

Online, persoonlijk of incompany.

← Bekijk alle trainingen