Surfen op de golven van je frustaties

Merk je dat zaken je meer moeite kosten dan je verwacht had? Heb je het idee dat het je allemaal overkomt en kun je je hier niet tegen wapenen? Dan kan dat tot frustraties en grote onzekerheid leiden. De hoogste tijd om te leren surfen op de golven van je frustraties!

Wat kun je verwachten?

We gaan met jouw meest belangrijke frustratie aan de slag, koppelen hieraan doelen en aan de hand van een drietal oplossingsrichtingen en dito opdrachten gaan we je frustratie temmen. Vervolgens maak je een plan van aanpak om met jouw doelen na de training ook aan de slag te gaan. In een meet-up op een later te bepalen moment staan we stil bij je progressie en helpen we elkaar om je doel en eventuele nieuwe frustraties en doelen te behalen. De training is uit te breiden met 1-op-1 coaching mocht het lastig zijn om zelfstandig je frustratie te temmen.

Wat kan deze training jou opleveren?

  • Het gaat je rust brengen;
  1. door te accepteren en los te laten OF
  2. door jouw frustratie te zien als een bron van energie en kracht OF
  3. door jouw irrationele gedachtes te veranderen in positieve rationele gedachtes
  • Je leert te waarderen wat er wel is; met een positieve mindset kun je je makkelijker wapenen tegen opkomende frustraties;
  • Door je te focussen op wat je wel fijn vindt en wat wel goed gaat; dit geeft namelijk een energieboost en komt je zelfvertrouwen ten goede. Door hierop te focussen kan je beter wapenen bij tegenslagen omdat je bewust bent wat wel goed gaat en weet waar toe je allemaal in staat bent;
  • Je gaat jouw doelen behalen doordat je gefocust bent, gedachtes kunt veranderen, lef hebt, gewoontes durft te veranderen, leert ontspannen en pijn kunt verdragen.

Locatie

Dit kan online, offline of op een nader te bepalen locatie.

← Bekijk alle trainingen