Training

Learn | Experience | Grow

Trainen is oefenen

Maatwerk trainingen gebaseerd op passende ontwikkelingen en trainingsmethodieken. Met de juiste dosering en juiste elementen trainen zorgt voor een optimaal effect. 

MBTI

De Myers-Briggs Type Indicator is een systematiek om de verschillen in persoonlijkheid van mensen te classificeren.

NLP

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering.

DISC

DISC staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consci├źntieus en omvat de gedragsstijlen die je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen.

Profile Dynamics

Werk met drijfveren en ontwikkel de mensen, het team en jouw organisatie verder. Gemotiveerde mensen presteren beter en brengen jouw organisatie verder.

Management Drives

Management Drives is een methodiek die drijfveren van mensen zichtbaar maakt. Drijfveren zijn motivatoren die voorspellen hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet.

Communicatie Training

Alles valt of staat door communicatie. Veel misverstanden ontstaan omdat mensen denken dat het voor een ander wel duidelijk is, vaak is dat niet het geval. We interpreteren, vullen in en oordelen er op los met alle gevolgen van dien.

De Wereld van Verschil

Gelukkig verschillen mensen van elkaar. Mooi, want dit betekent dat we elkaar kunnen aanvullen. Niet mooi, want het betekent ook elkaar niet begrijpen en dat kost energie, tijd en geld.

Scrum Master Training

Onze Professional Scrum Master Training is volledig Agile ingericht. Dus, we weten wat het eindresultaat moet zijn, hoe we er tijdens de training komen ligt nog open.

Marshmallow Challenge

De opdracht is eenvoudig: bouw in kleine teams, in achttien minuten, een zo hoog mogelijk vrijstaand bouwwerk van ongekookte spaghetti, tape, een stuk touw en 1 marshmallow.

Onboarding

Door nieuwe medewerkers op goede wijze te laten landen in de organisatie, zijn ze sneller productief, voelen ze zich meer betrokken en vertrekken ze minder snel.

Gespreksvaardigheden

Vragen stellen, confronterend zijn en op een volgend moment zeg je juist helemaal niets maar luister je slechts. Een gesprek voeren, welk model je ook volgt, vergt al deze vaardigheden.

Media Training

Een combinatie van presentatietraining, training in het leren omgaan met de pers en interviewtraining. Tegelijk is het een training in verbale en non-verbale communicatie.

Sales Training

Verkopen is een vak met gesprekstechnieken, structuur en verkoopmethodieken. Bewezen trainingsmethodiek voor blijvende resultaten bij individuen en organisaties.

LinkedIn Expert Training

In de training ga je ontdekken dat je in staat bent om LinkedIn in te zetten voor acquisitie en het profileren van je product of dienst en ga je jezelf profileren als expert op jouw vakgebied.