Martine Smidt-Luijk

Coach, trainer

Kansen zien die anderen niet zien door verbinding te maken

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan als onderwijskundige en coach binnen de bancaire sector met Young Professionals. In 2015 ben ik als zelfstandig coach en trainer begonnen om me specifiek te richten op de groep Millennials.

Deze doelgroep spreekt mij zo aan omdat zij graag willen onderzoeken hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Hoe zij waarde kunnen toevoegen voor zichzelf en de organisatie. Ze durven zich kwetsbaar op te stellen, zijn eager en willen hier tijd in investeren, dat siert ze.

&more over Martine

Waar ik anderen mee help
Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun potentieel optimaal te benutten. Dit vertaald zich onder meer in:

  • Jezelf beter leren kennen
  • Ontdekken wat je talenten zijn
  • Je talenten benutten
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Veerkrachtiger worden

Mijn enthousiasme weet ik goed over te brengen op de ander. Hiermee kan ik de ander in beweging krijgen of net dat duwtje geven wat ze nodig hebben.

Ik zie kansen die anderen niet zien door verbinding te maken, goed te luisteren, te analyseren en daardoor scherpe vragen te stellen die leiden tot creatieve oplossingen.

Mijn skills

“Ik heb het coachingtraject als leerzaam en soms confronterend ervaren. Goed om een spiegel voor te krijgen, maar ook om jezelf hardop dingen af te vragen en te bespreken. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde kwaliteiten die ik niet altijd als kwaliteiten heb gezien. Het directe resultaat is een andere functie binnen hetzelfde bedrijf, met meer doorgroei mogelijkheden. Dit is ook gekomen doordat ik zelfverzekerder ben geworden en duidelijker in beeld heb waar mijn sterke en aandachtspunten liggen.”

Antoinette

“Ik heb een kort loopbaantraject doorlopen met Martine. Hoewel het traject kort was, heeft Martine deze volledig benut. Ze heeft me aan het denken gezet met goede vragen, scherpe observaties en oefeningen die bij mijn persoonlijke situatie passen. Verwacht niet dat je achterover kunt leunen, want Martine zet je aan het werk! Zo kom je zelf tot veel nieuwe inzichten. Martine liet me zien dat er meer mogelijk was met mijn ervaring en kennis. Ook geeft ze praktische tips die je meteen kunt toepassen. Na een week had ik al mijn eerste netwerkgesprek, iets waar ik eerder wekenlang tegenaan kon hikken.”

Karlijn

“Super toffe coaching gehad m.b.t. mijn loopbaanontwikkeling van Martine. Zeer energieke sessies waar ze aandachtig luistert en de juiste vragen stelt om zo een duidelijker beeld te schetsen van het geheel. Ook haar inspirerende oefeningen voor thuis waren zeer nuttig en zinvol. Nogmaals dank voor het meedenken!”

Michiel

“Ik heb Martine leren kennen als een daadkrachtige, duidelijke en plezierige coach. Zij luistert goed en kan zich snel in situaties inleven. Ze heeft me op een prettige manier geconfronteerd met mezelf. Ik heb geleerd om zaken expliciet te maken. Zo ben ik tot de kern gekomen en wist ik naar welk resultaat ik toewerkte. Martine zorgde ervoor dat ik na elk gesprek tot een concreet inzicht kwam waar ik direct mee aan de slag kon. Dit heeft mij enorm geholpen in het goed functioneren in mijn nieuwe functie. Als je wilt werken aan én groeien in je persoonlijke en loopbaanontwikkeling ben je bij Martine aan het juiste adres.”

Rogier