Bas van Lier

Specialist Continuous Learning, HRD Professional

Continu leren en ontwikkelen

De afgelopen 20 jaar heb ik me toegelegd op het door ontwikkelen van mijn skills op het gebied van Learning & Development. Ik ben vanuit mijn rol als trainer geboeid geraakt door de verschillende leerstijlen, hoe die voor je te laten werken en hoe leren en ontwikkelen je werkzaamheden en kennis een blijvende boost kunnen geven. En daarmee een verbeterde performance van teams en organisaties.

&more over Bas

Ik heb inmiddels ruime ervaring in grote en kleine organisaties als HRD-professional waarbij ik persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in lijn heb kunnen brengen met de organisatie doelen. Ik ben creatief, empathisch en coachend in de afstemming met individuen en ben gestructureerd als het gaat om hoe leren en ontwikkelen de organisatiedoelen voedt. Vanuit het principe betere medewerkers maken betere teams en betere teams maken betere organisaties ontstaat voor mij een speelveld waar ik elke dag bevlogen, nieuwsgierig en creatief mijn ei kwijt kan. Ook mijn kennis van processen, ketens en werkervaring met LEAN, SCRUM en Agile komen hierbij goed van pas evenals mij ervaring in het omgaan met verschillende stakeholders.

Dit maakt mij een allround professional in mijn vak en daardoor ben ik niet alleen in staat de afgesproken resultaten te behalen maar ook en vooral in staat de afgesproken resultaten te verankeren.

Mijn skills

“Ik heb Bas ervaren als een zeer professioneel en mensgericht TeamCoach. In bijzonder zijn kwalitatieve bijdrage en daarmee professionalisering van het instroom traject van adviseurs bedrijven is van grote waarde geweest voor RKS. Bas is een betrokken, flexibel en een pure coach die naast de adviseurs ook verantwoordelijk was/is voor de taakgerichte ontwikkeling van Teamcoaches in opleiding en floorwalkers. Bas is communicatief sterk, inhoudelijk scherp en blijft constructief in een dialoog en of discussie. Bas is absoluut een collega waar ik in de toekomst graag weer mee samenwerk.”

Joop de Graaff — Operations manager

“Ik heb Bas leren kennen als collega Teamleider binnen het COF in Houten. Bas is een prettige collega met oog voor de taak en oog voor de mens. Bas neemt van nature snel de rol aan van coach. Hij is gericht op de ontwikkeling van de mens om de taak op het juiste niveau uit te voeren en te helpen bij zijn/haar ontwikkeling. Vanuit verbinding, betrokkenheid en inhoud weet hij een team op te bouwen en in beweging te zetten. In een korte tijd heeft hij een hecht team weten te creëren. Dit gecombineerd met zijn drijf is hij een prettig persoon om mee samen te werken en de ‘klus’ te klaren!”

Bas Gerrits — HR Transformation Consultant