Angelique Piovillico

Coach, trainingsactrice, trainster

Inspireren zonder beleren

Ik ben een levensgenietende onderneemster die het liefst in mogelijkheden denkt. Trainen en coachen is wat ik het grootste deel van mijn werkzame tijd doe.

Inspireren op een verfrissende wijze. Liever geen stoffige sessies, maar uitdagingen, omdenken en persoonlijke diepgang.

Ik heb een specialisatie op het gebied van omgang en gastvrijheid en kies inspireren boven beleren.

Naast mijn werkzaamheden als trainster en coach ben ik trainingsactrice en maakster van theatrale acts. Regelmatig maak ik een cross-over van de verschillende disciplines om zo te blijven vernieuwen.

&more over Angelique

Verfrissende coaching- en trainingssessies met een flinke dosis interesse en energie. Ik kijk graag naar talenten en gebruik deze om ontwikkelpunten aan te pakken. Terugkoppelen van houding en gedrag en direct toepasbare tips om dit te versterken. Ik geloof sterk in een menselijke benadering en geef elke kandidaat persoonlijke feedback.

Mijn skills

“Mijn coachingstraject met Angelique heb ik als zeer prettig ervaren. Angelique is een open, warme en vooral enthousiaste vrouw die goed luistert en waarneemt. Hierdoor voel je je direct op je gemak. Haar kracht ligt in het signaleren van knelpunten en hier concrete doelen aan te koppelen. Na afloop van de sessies heeft ze aanvullende tips & tricks en opdrachten per mail gedeeld. Mede door haar sessies heb ik knopen voor mijzelf kunnen doorhakken, waar ik dacht nog niet aan toe te zijn. Angelique was de spiegel die ik nodig had voor een stukje bewustwording van dingen die al goed gaan, maar ook van punten waar nog kansen te behalen zijn. Haar eerlijke en directe feedback waardeer ik enorm.”

Anoniem

“Angelique is een waar mens. Op haar eigen, vragende manier neemt ze je mee in haar bevindingen. Bevindingen gerelateerd aan wat gevraagd wordt. Doelen die vooraf getoetst zijn met de opdrachtgever. Angelique benut elk moment om te zoeken naar verbeteringen of een toegevoegde waarde. En als het een keer anders loopt dan is ze niet te beroerd om daar flexibel mee overweg te gaan. Ook in het aanspreken van medewerkers blijft ze immer correct en vooral ook nieuwsgierig. En ten slot, ook haar eigen uitstraling is natuurlijk belangrijk en ook daar denkt ze over na. Wat past bij de opdracht? De bloem maakt af.”

Johan Jonker — Gastvrijheid manager / Facilitair manager Isala Zwolle

“Angelique is een echte vakvrouw en heeft bijzonder goede mensenkennis. Zij voelde feilloos aan dat er een aantal dingen speelden binnen mijn team die een goede samenwerking in de weg stonden.
Angelique maakte echt het verschil door de combinatie van haar warme persoonlijkheid en haar professionaliteit. Zij is oprecht geïnteresseerd in anderen en laat iedereen in zijn of haar waarde. Hierdoor weet zij een veilige omgeving te creëren waarin medewerkers zich kwetsbaar durven op te stellen. Wat ik zelf heel erg waardevol vind aan de aanpak van Angelique is dat zij heel goed luistert naar de behoefte van de klant en dat zij heel goed weet in te spelen op wat nodig is. Hierdoor ontstaat een stukje maatwerk waarbij oog is voor de belangen van alle betrokkenen.”

Inge Nagtegaal — Facilitair manager Gemeente Noordoost Polder

“Ik kijk terug naar 2 mooie sessies, waarin we elkaar beter hebben leren kennen en waarderen. Ook veel gehad aan je tips, advies en opmerkingen en waar mogelijk in deze tijd, pas ik ze ook zeker toe.
De manier waarop je de sessies voorzat …… alhoewel het was meer “voor walste” met de nodige mimiek en op een paar prachtige schoenen, was voor mij een van de plezierigste trainingen die ik in jaren gehad heb. Je hebt ons onderling weten te verbinden en eigenschappen benoemd van een ieder, waardoor we elkaar door een ander glaasje gingen bekijken en waarderen.
Ik zie nu echt wie er naast me zit, als persoon en collega, maar zie nu ook meer dan ooit hoe belangrijk onze positie is binnen het bedrijf, het eerste contact, het visitekaartje en dat een onderlinge goede verhouding uitstraalt waar we voor staan!”

Monique Merk

“Je hebt een grote indruk achterlaten op ons. Het ‘eigenlijk’ simpel uitleggen en voorbeelden geven met de juiste uitdrukkingen, maar zeer zeker ook hoe jij als persoon dit aan ons over hebt gebracht.
Het is toepasbaar eigenlijk in het omgaan met je medemens, dus ook heel centraal. Alleen in de hectische tijd van nu ook wat toepasbaarder in het leven algemeen.
Ik bewonder jou, hoe je dit overbrengt en hoe duidelijk het verhaal daarachter dan ook kan zijn. Ongeacht dat tegenwoordig iedereen wel een vorm van een rugzakje heeft. Je bent je eigen persoon die met een duidelijke mimiek een helder beeld voor de ander kan geven, door dit in te zien/door te geven.”

Carol Ann

“Samen met Angelique heb ik het coachingstraject “NL leert door” doorgelopen en hebben we de 4 uur tijd verdeeld over 3 sessies. Deze indeling was erg fijn. Ik heb genoten van de flexibiliteit, expertise en bevlogenheid van Angelique. De focus van gesprekken lagen meer op mijn persoonlijke ontwikkeling en minder op de loopbaanoriëntatie. Door de afgelopen onzekere en minder positieve periode had ik meer behoefte aan het weer in mezelf geloven. Door de gesprekken heb ik deze periode fijner kunnen afsluiten door de inzichten die ik heb gekregen en heb ik weer meer zelfvertrouwen om de arbeidsmarkt op te gaan. Een van mijn vragen vooraf was: hoe kan ik mezelf sterk neerzetten op de arbeidsmarkt. Antwoord; bewust zijn van waar je goed in bent, dan straal je dat ook uit.

Lang verhaal kort: Ik heb het coachingstraject als erg positief en fijn ervaren.”

Complimenten aan jou Angelique! Ik was erg open naar jou toe, voelde me daar goed bij en door jou heb ik bepaalde situaties anders kunnen inzien wat me meer rust en zelfvertrouwen heeft gegeven. Het traject had voor mij nog wel een aantal sessies door mogen gaan 😉

Mila

“Allereerst wil ik je enorm bedanken voor de loopbaansessies die we hebben gedaan, ik ben er echt wijzer door geworden!

Tijdens de online bijeenkomsten zijn we snel tot de kern gekomen, waardoor de tijd nuttig besteed is. Ik kan met recht zeggen dat dit een enorm productieve vier uur waren. Angelique biedt ruimte om te kiezen welke richting je de gesprekken op wilt laten gaan en komt daarna snel tot de essentie.

Naast de sterke inhoudelijke invulling zijn de gesprekken met Angelique vooral oprecht, eerlijk, open en prettig informeel. Angelique kan zich goed inleven in andere mensen en kan daardoor voor iedereen een bij die persoon passende invulling geven aan de coaching sessies.”

Mocht je twijfelen over het starten van een loopbaancoachingtraject, Angelique weet wel raad met je. Ik zeg, doen!

Borre