Trainers

Learn | Experience | Grow

Bevlogenheid | Ervaring | Expertise

Onze trainers hebben jarenlange ervaring en een bewezen track record in het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsvoering, teams en individuen. Elke dag opnieuw met dezelfde bevlogenheid, dat maakt een verschil.

Jan van der Spoel

Creatief Strateeg

Ik help ondernemers hun bedrijf klantgerichter te maken door de klant daadwerkelijk zichtbaar te maken en midden in je bedrijf te plaatsen, compleet met naam, visualisatie en verhaal.


Wendy Kouwenhoven

Teamleider/Coach

Als je me zou willen vangen in een rol ben ik consultant, trainer, facilitator, teamcoach met 12 jaar ervaring als zorgverlener en ook alweer 12 jaar als ondernemer.


Jeannette van Beek

Managing Partner

Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!


Eva van der Voorde

Teamleider/Coach

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik individuen en teams in organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten.


Renny van Dijk

Sparringpartner/Coach

Als sparringpartner en coach is het mijn doel u vooruit te brengen. Doelgericht, resultaatgericht en altijd vanuit de verbinding.


Sandra Kong a Sam

Personal Coach

Mijn missie is een bijdragen zijn aan het creƫren van een gezonde economie door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid.


Ella van Toorn

Coach, loopbaanadviseur en procesbegeleider

Met ruim 15 jaar werkervaring in het begeleiden van veranderprocessen, als loopbaanadviseur, coach en trainer ben ik graag van betekenis om de gewenste toekomst te realiseren. U vindt in mij een bevlogen professional, die prikkelende vragen stelt, luistert met aandacht en empathie.