Cybersecurity en thuiswerken

Learn | Experience | Grow

Cybersecurity en thuiswerken.

Onze businesspartner Woonoz heeft  de training Cybersecurity en thuiswerken ontwikkeld. Een onlinetraining die iedereen de juiste vaardigheden leert om veilig online te kunnen werken vanuit huis. Wij mogen deze online training nu tijdens de lockdown periode voor uw eerste honderd medewerkers gratis aanbieden! Heeft u interesse? Lees snel verder.

Cybersecurity in de thuisomgeving. Thuiswerken wordt geïntroduceerd om bedrijfscontinuïteit mogelijk te maken, maar bent u zich bewust van de (extra) risico’s die dit met zich meebrengt? Hoe draagt u momenteel bij aan het bestrijden van de risico’s van inbraak, kaping of fraude? Het aantal cyberattacks neemt wereldwijd alleen maar toe.

Cybersecurity gedrag is belangrijker dan kennis. Zijn uw medewerkers thuis aan het werk? Een virus of een Trojaans paard, goede vaardigheden van uw medewerkers kunnen al het verschil maken als u bedenkt dat 4 van de 5 cyberattacks worden veroorzaakt door medewerkers zelf. Breng uw bedrijf niet onnodig in gevaar, vooral in de actuele situatie waarin het cruciaal is om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Cybersecurity training of bewustwording? De Memory Anchoring® training is meer dan alleen een bewustmaking van de goede vaardigheden, het is een gepersonaliseerde training die de blootstelling aan cyberrisico’s significant verminderd.