Programma Cybersecurity en thuiswerken

Learn | Experience | Grow

Programma

30 tot 50 minuten voor het onthouden van 29 essentiële kernpunten.

Hoofdstuk 1.

Op je hoede zijn voor cyberattacks.

Omgaan met verzoeken om een wachtwoord of gebruikersnaam te delen. Omgaan met chantage. Vragen van een autoriteit. Veilig omgaan met: – hyperlinks – bijlagen en websites – blokkeringen of vertraging van je computer. Aanvragen voor overschrijvingen.

Hoofdstuk 2.

De regels binnen een organisatie. Doelgroepen van attacks. Alle deelnemers van IT-beveiliging. ALLE regels ALTIJD volgen. Reageren in geval van twijfel. Veilig omgaan met gevoelige bedrijfsinformatie.

Hoofdstuk 3.

Beveiligde toegang tot mijn diensten en applicaties. Complex maken van je wachtwoord. Het complex maken van je pincode. Onthouden van wachtwoorden. Het beschermen van gevoelige bestanden met een wachtwoord.

Hoofdstuk 4.

Beveiligde toegang tot mijn werkplek. Bewaken van uw computer. Computer uitschakelen. Installeren van nieuwe software. Anti- virus aanzetten. Verbonden zijn met de VPN. Beveilingsupdates uitvoeren.

Hoofdstuk 5.

Thuiswerken en samenwerken in alle situaties. Scheiden van persoonlijk en privé e-mail. Surfen op het internet. Opslaan van gegevens. Doorsturen van bestanden. Het gebruiken van je webcam. Het veriiëren van je gesprekspartner.

Schrijf u in! 

Tijdens de lockdownperiode is deelname voor uw eerste 100 medewerkers gratis.

KLIK HIER