Mensen helpen hun leer- & ontwikkelpotentieel te benutten

Onze leer- & ontwikkelspecialisten leven en werken volgens deze missie. Zo helpen we mensen te ontwikkelen en ze optimaal in hun kracht te zetten. We staan elke dag met plezier op om dat te realiseren.

 

&more over ons

Wat maakt 2Learn&More anders?

Bij 2Learn&More is alles uitsluitend gericht op langdurig rendement voor onze klanten.

Hoe bereiken we dit?

Door een goede inventarisatie van de huidige situatie. Deze wordt gespiegeld aan de te bereiken doelen. Daarna krijgt u vanuit 2Learn&More een gefundeerd advies.

Wanneer we interventies inzetten worden ook die ontwikkeld vanuit het langdurig rendement principe. Dit doen we met ervaren leer- & ontwikkelspecialisten waarbij wij alle ervaringen tijdens onze opdrachten, aangevuld met experts op het betreffende vakgebied, benutten. Zo weten we zeker dat we samen de juiste impact hebben op uw medewerkers en hun performance.

Voor onze HRD vraagstukken gelden dezelfde uitgangspunten. We transformeren de organisatie naar een lerende organisatie door alle betrokken businesspartners in uw organisatie daarbij te betrekken. Daarbij is de lerende organisatie het resultaat van deze transformatie, waarna Continuous Learning vanzelf volgt.

 

Testen

Essentieel om de gestelde doelen te bereiken is meten waar uw organisatie staat. Weten wat wel en niet werkt en wat we nog moeten doen. Daarom testen wij op organisatie-, team- en individueel niveau.

Voor 2LEARN&More is testen primair weten waar we staan, als vertrekpunt, als tussenstand, als evaluatie. Wij willen weten wat we realiseren met onze aanpak en willen ook u aan kunnen geven waar u staat. Zo zijn we in staat een realistisch doel te bepalen. Hierdoor kunnen we ook op basis van feiten met elkaar beoordelen of het gestelde doel volledig is behaald.